Het verzekeren van een telefoon

Tegenwoordig bezit vrijwel iedereen een smartphone en wanneer iemand deze nog niet bezit veranderd dit ook vaak in de loop der tijd. Een smartphone is echter een stuk schade gevoeliger dan de toestellen van vroeger. Zo zal een beeldscherm van een smartphone niet bestand zijn tegen een valpartij. U kunt uw telefoon hier echter voor verzekeren. Wij zullen u een aantal adviezen geven rondom het verzekeren van een smartphone, maar ook de eventuele reparatie hiervan. Wij hopen u voldoende te informeren en veel geluk met uw schadevrije telefoon.

Bedrag van de verzekering

U zult merken dat een telefoonverzekering over het algemeen erg duur is. Het hangt natuurlijk af van de zaken waarvoor u de telefoon verzekerd, maar een paar tientjes per kwartaal zult u wel betalen. Daarom moet u nadenken over het verhogen van het eigen risico. Wanneer u dit doet zal het maandelijkse premiebedrag namelijk afnemen.

Bij het afsluiten van een telefoonverzekering moet u ook letten op uw huidige verzekeringen. In sommige gevallen bent u namelijk al verzekerd voor met de inboedelverzekering en dan is het zonde om nog een extra verzekering af te sluiten. Dubbel verzekeren kost u maandelijks natuurlijk overbodig veel geld.

Toch repareren?

Is uw iPhone kapot? Dan kunt u uw iPhone reparatie bij tal van zaken uit laten voeren. U doet er goed aan om de verschillende aanbieders bij u in de buurt op een rijtje te zetten om zo tot een goede keuze te komen. U moet hierbij letten op de prijzen, maar er is nog een ander belangrijk aspect.

U moet namelijk kijken naar de onderdelen die de zaak gebruikt. Wanneer zij niet gebruik maken van originele onderdelen moet u nadenken of de zaak wel geschikt is. Bij het gebruik van replica onderdelen zult u sneller defecten ervaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *