Een grote prijs winnen in de loterij: drie tips

Een grote prijs winnen in de loterij: drie tips

Duizenden mensen spelen iedere maand mee met een of meerdere loterijen. Niet voor de lol, maar omdat ze hier veel geld mee hopen te verdienen. Speelt u ook regelmatig mee met een of meerdere loterijen, maar heeft u nog nooit een grote prijs gewonnen? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om hier verandering in te brengen.

Speel mee met meerdere loterijen

Speelt u mee met meerdere loterijen, dan heeft u meer kans dat u een keer een grote prijs wint. Speel dus niet alleen mee met de Staatsloterij, maar probeer loterijen als de Postcode Loterij, de Vriendenloterij en de BankGiro Loterij ook eens. U hoeft niet direct abonnee te worden bij meerdere loterijen, maar u kunt ook losse loten kopen.

Koop meerdere loten

Wilt u liever niet met meerdere loterijen meespelen? Dan kunt u er ook voor kiezen om meerdere loten te kopen bij één specifieke loterij. Door meerdere loten te kopen, spreidt u uw kansen zonder met meerdere loterijen mee te moeten spelen. Bent u het gewend om met de Staatsloterij mee te spelen, dan koopt u een keer drie of vier loten in plaats van één. Op deze manier heeft u meer kans om een grote geldprijs te winnen, simpelweg omdat u met meerdere cijfercombinaties meespeelt.

Speel mee met een buitenlandse loterij

Tot slot kunt u er ook voor kiezen een keer mee te spelen met een buitenlandse loterij. Zeker Amerikaanse loterijen geven grote geldprijzen weg. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mega Millions loterij. De jackpot van de loterij is vrijwel altijd enkele tientallen miljoenen waard. Wint u een prijs bij deze loterij, dan is de kans groot dat deze prijs erg hoog is. Misschien niet de jackpot, maar wel een andere grote geldprijs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *